Diensten

Bimpact richt zich op gebruikers én hun organisatie waarop we impact willen maken

Gebruikers
Voor jouw dagelijks gebruik bieden wij BIM-modelleurs en inhoudelijke adviseurs softwaredemo’s, e-learning, helpdesk, opleidingen aan.

Organisatie
Voor jouw organisatie brengen we de voordelen én consequenties in kaart die het gebruik van onze software in zich heeft. We bespreken interactief de bestaande situatie, kansen en potentiële impact. Daarna presenteren we beknopt en gestructureerd een plan van aanpak voor de implementatie.

Home » Ondersteuning

Beschikbare ondersteuning

Veel gestelde vragen / FAQ
Lees veel gestelde gebruikersvragen en onze antwoorden. We hebben ze ingedeeld naar volgorde van gebruik. We actualiseren de FAQ’s regelmatig, als er onderwerpen missen vernemen we ze graag!

>> Bekijk de veelgestelde vragen

E-learning
Onze e-learning is opgebouwd uit verschillende opeenvolgende modules. Modules bevatten één of meer filmpjes. Alle premiumlicentie functionaliteit wordt behandeld. Over updates informeren we je vanzelf.

>> Bekijk de e-learning instructievideo’ss

Helpdesk
We ondersteunen onze gebruikers via de Helpdesk. De helpdesk is per e-mail bereikbaar en wordt bemand door ervaren bouwkundigen met gedegen Revit kennis. De helpdesk ondersteunt je bij IT-technische issues en toepassing van de tools in projecten.

>> Ga naar de helpdesk omgeving

Gebruikersforum

Gebruikers brengen we onderling in contact via ons gebruikersforum. We staan dus klaar voor elkaar!

Het gebruikersforum wordt spoedig gelanceerd

In company trainingen
Aanvullend op de e-learning omgeving bieden we in company trainingen aan. De meerwaarde hiervan is tweeledig: deelnemers nemen volledig geconcentreerd aan de opleiding deel en collega’s vormen binnen de organisatie een gebruikersgroep voor onderlinge raad en daad.

>> Lees meer over In company trainingen

Consultancy
Het gebruik van onze tools kan procesmatige- of organisatorische vraagstukken opleveren. Graag gaan we in gesprek om zo het vraagstuk, de mogelijke behoefte en een passende oplossing te bepalen.

>> Lees meer over Consultancymogelijkheden

Vraag een online demo aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hou mij op de hoogte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.